90% practică şi 10% teorie

Consumabile gratuite

pentru toata perioada cursului

Formatori acreditati

-diplome recunoscute international-

Ospatar

waiters-waitresses

Structura cursului

Ne propunem ca in cursul de Chelner (ospãtar) sa asigurãm servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de exceptie pentru a aduce aceasta meserie la rang inalt .

Ospatarul serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bãuturi si alte produse comestibile. Obiectivul pe care-l urmãrim este satisfacerea momentanã a consumatorului, iar pe termen lung este sã convingã clientul cã, de fiecare datã când va reveni, va avea aceleasi satisfactii. Efectul astfel obtinut se va materializa în planul ridicat al restaurantului sau locatiei, în afluxul consumatorilor. Serviciul propriu-zis constã în primirea clientilor si stabilirea relatiei cu acestia pentru a ajunge la servirea perfecta

Comunicarea interactiva la locul de munca

Efectuarea muncii in echipa

Aplicarea NPM si PSI

Mentinerea unui mediu de munca sigur si curat

Organizarea locului de munca

Incasarea contravalorii serviciilor oferite

Pregatirea locului de servire pentru o noua comanda

Preluarea comenzilor clientilor

Servirea preparatelor culinare si a bauturilor

Legislatia muncii

Pentru intrebari si informatii suplimentare, va stam la dispozitie.