90% practică şi 10% teorie

Consumabile gratuite

pentru toata perioada cursului

Formatori acreditati

-diplome recunoscute international-

Bucatar

Group of cooks working with chef in kitchen

Structura cursului

Recomandam acest curs persoanelor care isi doresc o cariera in bucatarie sau pasionatilor.

 Un curs care imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie.

Comunicarea la locul de munca

Desfasurarea muncii in echipa

Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca

Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei

Intocmirea documentelor specifice

Asigurarea conditiilor igienico-sanitare

Prevenirea poluarii mediului

Realizarea actiunilor de supervizare si control

Pregatirea antreurilor calde si reci

Pregatirea gustarilor calde si reci

Realizarea salatelor

Realizarea sosurilor

Pregatirea mancarurilor din legume,orez,oua, paste fainoase

Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare

Pregatirea mancarurilor din carne

Pregatirea fripturilor

Plaitingul perfect

Pregatirea preparatelor lichide

Prepararea dulciurilor (deserturilor)

Realizarea aluaturilor de baza

Prepararea fondurilor glace

Pentru intrebari si informatii suplimentare, va stam la dispozitie.