90% practică şi 10% teorie

Consumabile gratuite

pentru toata perioada cursului

Formatori acreditati

-diplome recunoscute international-

Barman

bartender

Structura cursului

Meseria de barman se adreseaza atat celor care au notiunile de baza cat si amatorilor, in servirea din baruri si restaurante, insa vor sa devina barmani profesionisti, celor care vor aiba un background stabil, inainte de a patrunde in aceasta arta

Standarde de igienă și curățenie

Băuturi spirtoase, vin, bere, lichior

Comunicare corectă cu clienții și noțiuni de ospitalitate

Cunoștințe despre cafea și prepararea cafelei, utilizare espressor

Mixologie, metode de preparare și servire a băuturilor

Realizarea cocktailurilor

Tehnici rapide de servire și turnare

Tehnici de fidelizare a clienților

Team work, program de consum responsabil

Capacitate de muncă în echipă

Curățarea și depozitarea obiectelor de inventar

Gestionarea stocurilor de băuturi și materiale necesare

Încasarea contravalorii serviciilor prestate

Pregătirea băuturilor de bar

Pregătirea tonomatelor de servire

Preluarea comenzilor clienților

Servirea clienților la bar

Pentru intrebari si informatii suplimentare, va stam la dispozitie.